Geschiedenis

Technologie

Verhaal

Eigenschappen

Sponsoring

Sinds de Olympische Spelen van Tokio in 1964 is Seiko een trotse partner van de internationale sport met zijn toonaangevende tijdmeting en diensten. Nu ondersteunt Seiko een brede reeks sporten van atletiek (IAAF) tot zeilen (de federaties van de 49er en de 29erXX-klassen). Welke sport dan ook Seiko's traditie van uitblinken in sport blijft bestaan.

In 1985 werd Seiko door de IAAF uitgenodigd om tijd- partner te worden voor alle grote internationale atletiekkampioenschappen. Seiko heeft voor niet minder dan 11 Wereldkampioenschappen, 5 Indoor Kampioenschappen en vele andere internationale wedstrijden de tijdwaarneming verzorgd. In 2015 vierden Seiko en de IAAF 30 jaar partnership.

Seiko is officieel horlogepartner van PADI. Seiko en PADI™ delen een passie voor zowel het veiliger en aantrekkelijker maken van de duiksport, als het beschermen van de onderzeewereld. Project AWARE™ is een alle zeeën omvattende beweging van scuba duikers die samenwerken om - met iedere duik, ofwel ‘One Dive At A Time’ - onze oceanen beter te beschermen.

Social Media