Waarschuwing internetaankopen

Officieel online Seiko-verkooppunt

Seiko is van mening dat u een Seiko-horloge het beste bij een van onze officiële Seiko-verkooppunten kunt uitzoeken en aanschaffen. Alleen in deze winkels vindt u altijd de nieuwste Seiko-collectie en wordt uw horlogeband kosteloos opgemeten en passend gemaakt.

Seiko raadt u daarom aan om uw Seiko-horloge niet via een website te kopen, tenzij het een officieel online Seiko-verkooppunt betreft met hetzelfde logo dat u ook op deze homepage ziet.

Sommige onofficiële websites verkopen horloges die nagemaakt of tweedehands zijn, of waarmee is geknoeid, en die daarom niet in aanmerking komen voor de Seiko-garantie. Andere websites bieden niet de originele, internationale Seiko-garantie en ook geen enkele vorm van aftersales service.

Seiko doet er alles aan om te garanderen dat onze erkende Seiko-verkooppunten u de allerbeste producten en service bieden.

Het is ten strengste verboden om artikelen, foto's of bewegende beelden op deze website zonder toestemming te kopiëren of reproduceren. Seiko kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor beweringen of beloftes die door personen of organisaties anders dan Seiko Watch Corporation op externe websites of elders worden gedaan.

Als u via het internet koopt:

Wij zijn onlangs op de hoogte gesteld van een aantal onofficiële en onbetrouwbare websites die klanten oplichten die onze producten van hen willen kopen. Veel van deze websites hebben geld van consumenten ontvangen maar de producten niet geleverd. Deze sites beweren legitiem te zijn en gebruiken vaak zonder onze toestemming het Seiko-logo. Ze bieden regelmatig Seiko-horloges aan met aanzienlijke kortingen. Waar mogelijk onderneemt Seiko actie tegen dergelijke websites, maar wij adviseren u goed op te letten en u ervan te verzekeren dat u alleen zaken doet met websites die officieel door Seiko zijn erkend. (juni 2013)