Excuus en correctie voor foutieve omschrijving> Bestemd voor klanten die een SEIKO PROSPEX Diver Scuba Cal. 4R35 en 4R36 model in Japan kochten met het M-14 instructieboekje.
N.B: deze fout is uitsluitend van toepassing op het instructieboekje voor M-14 horloges die in Japan zijn gekocht.

                      Seiko Watch Corporation

Hartelijk dank voor uw aanschaf van SEIKO producten.
We hebben een fout gesignaleerd in een omschrijving die is opgenomen in de instructies voor M-14 (water resistant tot 200m diving, diver’s watch) achterdeksel No. (BSN4R3CD-A1709 / BSN4R3CD-A1804) van de SEIKO PROSPEX Diver Scuba Cal. 4R35 en 4R36 modellen die in Japan zijn uitgebracht.
We bieden u onze oprechte verontschuldigingen aan. We hebben de omschrijving als volgt gecorrigeerd:

<Fout in omschrijving>

Omschrijving: Het betreffende product is water resistant tot 200m; echter, het was ten onrechte omschreven als geschikt voor verzadigingsduiken.
Het is echter NIET geschikt voor verzadigingsduiken; gebruik het daarom NIET bij verzadigingsduiken!

<Details van fout in beschrijving>

Op pagina 46 wordt abusievelijk in de omschrijving vermeld, “Dit product is geschikt voor verzadigingsduiken.”
Verderop in het instructieboekje staat echter deze correcte waarschuwing: “Gebruik dit product nooit bij verzadigingsduiken.” Deze waarschuwing staat op pagina 56 in de “Voorzorgsmaatregelen voor duiken”.
[P. 46]

<Toepasbaar op de producten>

SEIKO PROSPEX Diver Scuba (4R35,4R36) modellen die in Japan zijn uitgebracht

De standaard instructies voor M-14 (Water resistant tot 200m, duikershorloge) achterdeksel No. (BSN4R3CD-A1806) staan op onze website.
https://www.seiko-watch.co.jp/support/instruction/pdf/4R36_divers.pdf

We zien graag dat klanten die nog beschikken over de instructies die van toepassing zijn op M-14 (Water resistant tot 200m, duikershorloge) achterdeksel No. (BSN4R3CD-A1709/ BSN4R3CD-A1804), deze instructies weggooien en gebruikmaken van de omschrijving die is gepublicerd op bovengenoemde website.

We bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor het veroorzaken van ongemak of zorg bij onze zeer gewaardeerde klanten. We zullen alles in het werk stellen om ons controlesysteem in de toekomst te verbeteren.
We stellen uw begrip en medewerking buitengewoon op prijs.

Delen
 • Facebook
 • Twitter