Wij hebben vernomen dat verschillende onlineverkopers, waaronder veilingsites en online handelsplaatsen, imitatie/namaakhorloges te koop aanbieden.
Deze worden vaak tegen zeer lage prijzen aangeboden en zijn in enkele gevallen niet te onderscheiden van echte producten. Er bestaan ook misleidende websites waar verkopers reclame maken voor producten met afbeeldingen van SEIKO-horloges. Bestellingen op deze websites worden, zelfs na betaling, niet geleverd aan de klant.

Sommige onlineverkopers gebruiken een SEIKO-logo om zich voor te doen als geautoriseerde dealer, maar deze vervalsers houden zich over het algemeen niet aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften wat betreft materialen of vakmanschap. Wees daarom gewaarschuwd dat het gebruik van imitatie/namaakhorloges ernstige gezondheids- en veiligheidsproblemen tot gevolg kan hebben.

Wij verzoeken onze klanten vriendelijk om de authenticiteit van de verkoper te controleren, door na te gaan of het om een geautoriseerde Seiko dealer gaat, alvorens tot aankoop over te gaan.

Delen
  • Facebook
  • Twitter